2011. szeptember 25.

Játékra hívogató

Aki szeret játszani a világért se hagyja ki ezt a lehetőséget, amit Zafon hirdetett szülinapi apropóból! Ezen kívül is szeretettel ajánlom blogját mindenki figyelmébe, aki szereti a szép és kreatív "öltögetős" kézimunkákat!
Íme a nyeremény, amely önmagáért beszél!  :))

2011. szeptember 18.

Őszi virágok

Tudom, már lassan egy hónap telt el a legutóbbi bejegyzésem óta, de esküszöm számtalan mentséget sorolhatnék, ám ettől mindenkit megkímélek! :D
Persze, a hosszú hallgatás korántsem jelent tétlenséget! Sőt, szerencsére még a gyöngyök iránti mérhetetlen vonzódásom is megmaradt. (Épp a minap jutottam arra a felismerésre, miszerint, ha már a gyöngyözés sem fog érdekelni, na akkor igazán elkezdhetek aggódni a lelki egészségemet illetően!)
Ám félre bánat, félre bú.... itt vannak az én szépséges őszi virágocskáim! :)) Mivel teljesen kifogytak a virágos fülik, gyorsan megalkottam őket, és már fel is pakoltam a Meskára egy adagot, hátha kelendőek lesznek. Nem akarom elkiabálni, de olyan vásárlóm is akad, aki már harmadszorra tért vissza a boltocskámba! :)))  Mérhetetlenül boldoggá tesz!!!

Magamról

Kormos Katalin vagyok és nagyon szeretek "kreatívkodni". Mostanság leginkább ékszerkészítéssel foglalkozom.

Ha kérdésed van, keress meg nyugodtan: www.kormikati@freemail.hu

Rendszeres olvasók