2012. november 4.

Buzogányos csüngi-büngik

Hosszú hónapok óta várták sorsukat ezek a szép "buzogányok"! Azt hiszem, megtaláltam méltó helyüket! :))

 

2012. november 3.

Csüngi-büngi tekla láncok

Mint bizonyára észrevettétek, nálam az van, hogy ha egyszer "rákattanok" valamire, akkor azt nehezen engedem el, időbe telik, mire témát váltok. Persze, a másik oldalról megközelítve a dolgot, azt is mondhatnám, képtelen vagyok csak "egyfélét" alkotni. 
Meg kell valljam, irigylem azokat az ékszerkészítő társakat, akik megtalálták a saját, kiforrott egyedi dizájnukat, nem variálgatnak állandóan, és ráadásul még a sikert is bezsebelhetik.
Arról meg nem is beszélve, hogy mennyire könnyebb és egyszerűbb számukra az anyag-, illetve alkatrész beszerzés.
Ezzel szemben én kísérletezgetek, minden újdonságot szeretnék kipróbálni (ha lehet akkor azonnal) és mindig azon sóvárgok, mennyi mindent nem csináltam még!
Aztán itt van a másik nagy bibim, hogy képtelen vagyok a "sorozatgyártásra"! Nem hogy többet, de két egyformát se igazán szoktam elkészíteni. (Na jó, ennek néha nyersanyagbeli hiány is lehet az oka!)
Szóval, ideje lenne már megállapodnom... Vagy mégse? Na, ezen még gondolkodom! :))

  

Csüngi-büngi nyakláncok. Mivel eredetileg őket akartam megmutatni! :))

2012. november 2.

Teklák gyöngye

Mondhatni nagy a lemaradásom gyöngyözés terén (is). Így tegnap végre sikerült egy jó kis esti-éjszakai lélekgyógyító programot beiktatni . Az eredmény a fenti képen látható. Szerintem baromira jól mutatnak felvéve is, de modell híján ezt most nem tudom bemutatni. Nekem a tekla egyszerűen megunhatatlan. Mint egy korábbi posztomban már leírtam: számomra a tekla a gyöngyök királynője, az örök darab.

Ők pedig a szokásos kávékapszulások egy újabb "szerelésben".  :))

Magamról

Kormos Katalin vagyok és nagyon szeretek "kreatívkodni". Mostanság leginkább ékszerkészítéssel foglalkozom.

Ha kérdésed van, keress meg nyugodtan: www.kormikati@freemail.hu

Rendszeres olvasók