2012. augusztus 13.

Nespresso kapszulák

Az előző bejegyzésnél feltett kérdésre a helyes válasz: kávékapszula. Kissé már késésben vagyok a megoldással, hiszen a facebookon azóta már a nyertes is megkapta jól megérdemelt jutalmát a megfejtésért. A lényeg viszont az, hogy "tombol" a kávé kapszula láz.
Ez nálam még csak érthető, hiszen minden ötletet szeretnék mielőbb megvalósítani, de azt kell mondjam a facen is toplistás lett az ékszereim között. 
Na, ezt tudva, kár volt eddig azt a millió gyöngyöt megvenni! Rögtön ezzel kezdhettem volna! (Ez persze vicc akart lenni!)
Szóval Tiborommal felváltva szorgalmasan ügyködünk: Ő az előkészítő munkálatokat végzi (precízen preparál, kávézaccot ürít, mosogat, szárít és lapítgat.) Rám pedig a tervező - alkotó munka hárul. Persze, akadnak nehézségek is:  milyen ragasztóval dolgozzak,  milyen díszítő elemeket használjak, stb.
Lassan, már a kávé készletünk is kimerül, és a rendelésnél új szempontok léptek életbe, miszerint, milyen színű a választott kávé kapszulája? Legnagyobb sajnálatomra, a gyönyörű piros koffeinmentes! :((
Ha ilyen töretlenül ível a kapszulás ékszerek sikersorozata, akkor lassan kapszula gyűjtést kell szerveznem! :))))

Azért felettébb érdekes, hogy a virágok itt is megtalálnak! Nem?

1 megjegyzés:

  1. ,,Egyszerű és nagyszerű!" Ki hitte volna, hogy a kidobásra ítélt dolgokból mit ki nem lehet hozni.
    Nagyon aranyosak.Sajnos kávé kapszulákkal nem tudok szolgálni.

    VálaszTörlés

Magamról

Kormos Katalin vagyok és nagyon szeretek "kreatívkodni". Mostanság leginkább ékszerkészítéssel foglalkozom.

Ha kérdésed van, keress meg nyugodtan: www.kormikati@freemail.hu

Rendszeres olvasók